SHOARMA BODRUM

Recentebeoordeling


4 sterren uit 152 beoordelingen

Alle beoordelingen zijn van Thuisbezorgd.nl klanten die besteld hebben bij Shoarma Bodrum. Meer weten? Ontdek meer

29 feb 2024 om 19:29 zeer goed eten en lekker op tijd!
28 feb 2024 om 19:53 Heerlijke kipfile schotel tot morgen
25 feb 2024 om 22:19 Prima top en goede kwaliteit zoals altijd, alles goed warm en keurig bezorgd
25 feb 2024 om 21:31 De laatste 4x dat we hier wat bestelde is het geen 1x goed gegaan. Van bestelling vergeten te maken, niet compleet afleveren zodat ik weer terug moest een nu vandaag zou de bestelling 18.15 uur klaar staan voor afhalen maar kreeg hem pas 19.45.
25 feb 2024 om 21:27 Twee en een half uur op de bestelling zitten wachten . Kwam nog koud aan ook . Schandalig , als je de drukte niet aan kan dan neem je geen bestellingen aan , heel simpel . Waren altijd wel tevreden , maar gaan het maar ergens anders proberen.
25 feb 2024 om 21:20 Eten prima, bezorgtijd meer dan 2uur, volgens Thuisbezorgd zou dit 27 minuten zijn, waar gaat het mis ?
25 feb 2024 om 20:55 Na 2 1/2 uur, ben ik zelf naar de zaak gegan om te zien wat er aan de hand was. Het was chaotisch. Ze kennen de drukte niet aan. Eindelijk, zijne wij om 8:30 aan het eten. Mijn boodschap aan hun is: "if you can't handle the work, get out of it".
24 feb 2024 om 20:24 Bestelling na 100 minuten ontvangen ipv 35 minuten. Döner vlees niet gaar en heel dik gesneden (weggegooid). Geen zout op friet (snap ik maar ook geen zout erbij). Geen bestek, geen servetjes, geen sambal? Maar 2 knoflook saus ontvangen.
24 feb 2024 om 8:35 Heerlijk gegeten, nog erg warm bij aankomst! Super dus
23 feb 2024 om 20:20 Bestelling om 16:00 geplaatst, aangegeven om 18:00 te bezorgen. Helaas werd er pas om 19:00 bezorgd.
19 feb 2024 om 15:23 Op zondag niet laten bezorgen, bezorgtijd is bijna 2 uur
18 feb 2024 om 20:36 Heerlijk gegeten,zag er netjes uit. Alles nog goed warm. Keurig verpakt... niks mis mee